• Sipos György

  Credo

  Tanács

  Világnézet váltás

  Infozófia

  Reiki csodája

  USUI Alaptvány

  Reiki Újság

  Tanítottak

  Aranyhíd Reiki     Szolgálat

  Aranyhíd Iskola

  Reiki Gyökerei

  Hotsurei Ho

  Mester-tanítványaim

  Enneagram

  Human Service

  Reikis élet

  Példabeszéd

  Elérhetőség

   

   

  www.reikitanfolyamok.hu www.reiki.org.hu
  www.mature-reiki.hu   
  www.usui.hu


     

  Publisher: Sipi46   Bp
  Web mindenes: Sipi

    

     Sipos György

            Sipos György

     Sipi  --  pontosabban: sipi46
                    -- és ezzel a legfontosabb életrajzi és elérési adataimat is elmondtam.

  --=ooOoo=--

  CREDO

  *  Az életenergia egy, felhasználása, közvetítésének módja végtelen és sem természetes személy, sem szervezet - (iskola) által nem kisajátítható!

  *  Minden reikist - iskolájától függetlenül - ugyanazzal a szeretettel fogadok, amennyiben őszintén, tisztán, önzetlenül kapcsolódik a reiki forrásához, mert vallom, hogy a beavatódás minősége - az életenergiához való kötődés - nem az avató mestertől, nem az iskolától, hanem a beavatott személyiségétől függ

  * A beavatás rendszerét úgy adom tovább - változtatás nélkül - ahogyan kaptam. A reiki történetének legfrissebb tényeiről, az eredetinél is eredetibb utakról, technikákról és módszerekről beszélünk ugyan, a praktikus, előrevivő dolgokat használjuk is, de ez a beavatódás lényegét (a jelölt kapcsolódását a reikihez) nem érinti.

  TANÁCS

  • Ne kapkodj el semmit! Szánj rá elég időt, hogy megtaláld a mestered! Válaszd azt, aki a Te nyelvedet beszéli, aki ugyanúgy látja a Világot, mint Te, és akire úgy érzed, bátran rábízhatod magad. Neki lesz a legnagyobb esélye, hogy elvezessen Téged a reiki forrásához.
  • Hozzám azoknak érdemes fordulniuk, akik szeretnék a körülöttük lévő teljes Világot - a láthatót és a láthatatlant - józan, racionális ésszel is megérteni. Akik úgy gondolják, hogy a hit és a tekintély nem pótolhatja és nem igazolhatja a  tényeket. A misztikus dolgok csak addig azok, míg meg nem értjük a működtető törvényeket.

  UTIKALAUZ:   Szeretnél reikis lenni?
                            -- ne hamarkodd el!
  gyere el nyitott napra, vegyél részt pár HatsuReiHon és tapasztald meg, próbáld ki, hogy a reiki fantasztikusan jó dolog, ám az is igaz, hogy
  A REIKI VESZÉLYES ÉS TE NEM HASZNÁLHATOD SEMMIRE! 

  Ezt a két megdöbbentő kijelentést feltehetőleg sehol sem fogod hallani, mindenhol csak a reiki csodáiról olvashatsz. Jól gondold át a következő intelmeket, ne mond később, hogy nem figyelmeztettelek (most még baj nélkül kiléphetsz az oldalról ) ám lejjebb hasznos hely- és mesterválasztó útmutatót olvashatsz:   ...folytatás...

   --=ooOoo=--

  Eddigi reikis-, filozófiai- és magán- életemről    ide kattintva olvashatsz   további (intim)  részleteket.

   --=ooOoo=--

     REIKIS ÉLET  -- 1993-tól íródott, de még ma is aktuális

  • Mi (és mi nem) a Reiki?

   • Japán - kínai szómagyarázat
   • Hogyan kerülhetsz kapcsolatba a Reikivel?
   • Gyakran feltett kérdések -- reikis tanítások: * Igaz-e, hogy a Reikit nem lehet használni semmire? * Igaz, hogy aki II. vagy mesterfokozatú reikis sokkal több energiát tud közvetíteni mint egy kezdő? * Miben különböznek az egyes Reiki fokozatok egymástól? * Lehet valaki beavatás nélkül is reikis? * Lehet az, hogy valaki kapott beavatást, és mégsem reikis? * Vannak olyan esetek, amikor a Reiki nem használ?

   Reikis tanítások 2.rész

   • Elkaphatjuk-e más ember betegségét reikizés közben? * Mentális pajzs használata * Hogyan csináljunk REIKIKUCKÓT? •csoportreki, az érintés csodája, fénykör, vezetett relaxáció •mi a jó a reikis közösségben? Milyen egy reinkarnációs utazás? Infozófia tanításai: •az elementálokról •a reinkarnációról

   Reikis tanítások 3. rész

   • Szükséges-e az auratisztogatás reiki közben? Lehet-e reikizés közben mással foglalkozni? •A reiki kellékei * Reiki kiegészítők használata , lehet-e a reiki hatását fokozni? Reikis etikett , köszönés, búcsúzás, mozdulatok Lehetnek-e problémák csoportreikinél? Csakrareiki * Más reikije jobban használ? , reiki és a bioenergia * Infozófia * Infozófia tanítása a betegségekről A reiki Infozófiai működése * Lehet-e reikit küldeni a tegnapi esküvőnkre? Az információ nem rezgés

   Manipulálhatja-e a Mester a Tanítványt?

   --=ooOoo=--

   Egy időben divatba jöttek az ezoterikus aforizmák, példabeszédek, én is írtam hát néhányat. Ezek közül egy most nagyon ide kívánkozik:

   A tanítványok egyre csak kérdeztek:

  -- Mester, hogyan van ez? Te a legtöbb tanítványodhoz olyan szorosan kötődsz, hogy szinte eggyé váltok, mégis egy idő után még a legkedvesebbeket is elküldöd magadtól?

  A Mester így válaszolt:

  -- Bolond az a gyümölcs, aki azt képzeli örökké lóghat a biztonságos fán, ami termette. Bolond az a fa, aki azt képzeli, hogy örökké megtarthatja a gyümölcseit. A fa és a termés közös célja, hogy minél messzebbre kerüljenek a fától, és ugyanolyan vagy még életerősebb fa sarjadjon. Az élet kemény feltételeket diktál, ezért csak a legegészségesebb, legkitartóbb és legszerencsésebb magok tudnak gyökeret ereszteni, de ezek is csak akkor tudnak fává cseperedni, ha kikerültek a termő fa árnyékából. De azért az egészséges, bőven termő nagy fák körül előbb - utóbb kialakul egy erdő.

   

  - Sipi -

  --=ooOoo=--

  Elérhetőségeim: 

   Tel: +36 20 323 7418      www.sipi46.hu

  Emil:

   Személyesen:

  • Füredi könyvtárban a nyitott napokon,   minden páratlan kedd du. 17.30-tól
  • minden kedden 14-19h a Füredi könyvtárban  ingyenes reiki kezelést adok.  Időpont kérés: (1)223-0890 - Zsókától

  Nyitott Napon ( lásd: Programok), a következőkből válogatunk:

  • reiki: --  reikis élmények, csoportreiki, fénykör, Hotsurei ho
  • energiagyakorlatok, tenyércsakra érzékenyítés, mantrák, ének
  • enneagram: -- kérdések, konzultáció
  • tarot: -- feltett belső kérdésre a személyes tudattalan válaszának értékelése

   

    Megtalálsz a Facebookon is!